شماره تماس
021-44277478
شماره همراه
09121329211
آدرس دفتر
تهران - بلوار مرزداران - بین آریا فر و سرسبز جنوبی - پلاک۸۶ واحد۵
ساعات کاری
8 صبح الی 16 بعدازظهر

آشنایی و مقایسه با ژنراتور های کاترپیلار

۱۹ بهمن ۱۴۰۲ 31 بازدید بدون دیدگاه

دیزل ژنراتور کاترپیلار Cater Pillar، در سال 1925 در آمریکا تاسیس گردید. به طور کلی این شرکت، از ترکیب دو شرکت تولیدی هولت و استکتون در کالیفرنیا آمریکا به وجود آمده است.

معمولا این کمپانی محصولات متنوع خود را که شامل دیزل ژنراتور، بیل هیدرولیکی، تراکتور های زنجیری و بوده را به رنگ زرد و با علامت اختصاری CTA به بازار عرضه می کند.
جالب است که بدانید این شرکت یکی از بزرگترین برند های تولید محصلات سنگین می باشد و همچنین پیشرفته ترین و جامع ترین موتور های گازی و دیزلی را تولید می کند.
مهمترین ویژگی که محصولات این کمپانی دارد، این است که می تواند به رفع نیاز های مشتریان خود در تمامی سطوح پرداخته و دیزل ژنراتور هایی با توان های بسیار متفاوتی تولید کند.

 

ژنراتورهای دیزلی چگونه کار می‌کنند؟

ژنراتورهای دیزلی تجهیزاتی هستند که برای استفاده در کاربردهای خاص که نیاز به توان بیشتر و یا نیاز به عملیات ممتد باشد استفاده می شوند. آنها انرژی حاصل از سوخت را در داخل یک موتور دیزل احتراقی، به انرژی الکتریکی تبدیل می کنند. این نوع از سوخت در مقایسه با دیگر انواع سوختهای بنزینی در دمای بالاتری می سوزند بنابراین دارای بازدهی بیشتر و توان بالاتری نسبت به دیگر انواع ژنراتورها می باشند. ژنراتورهای دیزلی نیاز به تعمیر و نگهداری منظم دارند تا به درستی کار کنند.

 

مزایای ژنراتورهای دیزلی

یک ژنراتور دیزلی برای استفاده در شرایطی که منبع تغذیه مداوم است، یعنی در مواردی که سیستم ها باید بدون وقفه کار کنند، توصیه می شود. از این رو این ژنراتورها به طور گسترده در محلهای حادثه دیده، فروشگاه های بزرگ، ساخت و ساز، بیمارستان ها و در بسیاری موارد دیگر که انرژی ضروری است، استفاده می شود.

دیزل یک سوخت مشتق شده از نفت است که از طریق تقطیر آن در دمای بالا و بین 250 تا 350 درجه سانتی گراد به دست می آید. این نوع سوخت علاوه بر اینکه در ژنراتورها استفاده می شود، در خودروها، ماشین آلات، کامیون ها، قایق ها و غیره نیز مورد استفاده قرار می گیرد. این  نوع سوخت در میان دیگر سوختها دارای مزایایی است که ویژگیهای خاصی به تجهیزاتی که از آن استفاده می کنند، میدهد.

اگر می خواهید یک ژنراتور برق بخرید، مهم است که ابتدا هدف استفاده از آن را تعیین کنید تا بتوانید قدرت مورد نیاز را مشخص کنید.  از سوی دیگر، هنگام خرید یا حتی قبل از آن، باید درباره نوع سوختی که می خواهید استفاده کنید و اینکه آیا شما از آن به طور مداوم استفاده می کنید یا نه، باید برنامه ریزی کنید. به این ترتیب، شما متوجه خواهید شد که راه حل مناسب برای شما چیست. به عنوان مثال، اگر می خواهید از آن بدون وقفه استفاده کنید، مطمئنا ژنراتورهای دیزلی بهترین راه حل برای نیازهای شما هستند.

برخی از مزایای ژنراتور دیزلی:

در مقایسه با ژنراتور بنزینی، ژنراتور دیزل قدرتمند تر و مقرون به صرفه تر است زیرا بنزین سوخت گران تری از دیزل است؛

موتور ژنراتور دیزلی مصرف کمتری دارد، که باعث افزایش کارایی می شود، که بسیار مهم است زیرا به طور مداوم کار می کند و دوام بیشتری دارد  . ژنراتور های دیزلی تجهیزاتی هستند که مقاومت بیشتری دارند و همچنین قدرتمندتر هستند. لذا از آنجایی که برای دوره های طولانی تر استفاده می شوند، سودآور تر از ژنراتورهای بنزین می شوند؛

تعمیر و نگهداری و همچنین روانکاری موتور و تجهیزات آن نیز بیشتر در دسترس است زیرا این نوع ژنراتورها بدون کاربراتور یا شمع جرقه زن ساخته می شوند، از سوی دیگر، ژنراتورهای بنزین تمایل بیشتری به سایش دارند و به راحتی تجزیه می شوند، زیرا گرمای بیشتری تولید می کنند.

چرخه زندگی  ژنراتور دیزلی در مقایسه با ژنراتور بنزین طولانی تر است.

یک ژنراتور دیزل، همانطور که در بالا توضیح داده شد، چرخه عمر بیشتری نسبت به موتورهای بنزینی دارد.  با این حال، نگهداری و عملیات مناسب برای انجام عملکرد صحیح ضروری است، نباید فراموش کنید که تمام بازرسی‌ های برنامه ریزی شده را انجام دهید.

قسمتهای یک ژنراتور دیزل:

  • موتور
  • متناوب ساز جریان برق
  • منبع سوخت رسانی
  • رگلاتور(تنظیم کننده ولتاژ)
  • سیستم خنک کننده
  • سیستم خروجی( دود)
  • سیستم روغنکاری
  • سیستم باتری و استارتر
  • پنل کنترلی( این قسمت خود شامل کنترل برنامه روشن یا خاموشی به صورت دستی، اتوماتیک یا هر دو)، سوئیچ انتخاب فاز، سوئیچ فرکانس، کلید مود کاری موتور، سوخت موتور، روغن موتور، سرعت موتور، دمای خنک کاری، شارژ باتری، ولتاژ خروجی ژنراتور، جریان خروجی ژنراتور، توان خروجی بر حسب kVA و فرکانس توان AC می باشد.)
  • قفسه(محافظ)
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
موجود است، هم‌اکنون میتوانید سفارش دهید!
ناموجود!